Unde pot sa fac un RCA ieftin

RCA-Ieftin


Una din cele mai cunoscute firme de asigurari din Romania este Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.- am listat firma pe prima pozitie doar pentru ca o facem in ordine alfabetica, fara a avea o legatura directa cu preturile pe care aceasta firma le practica pentru RCA. Daca vrei sa vezi cat este prima de asigurare RCA la diferite companii de asigurare poti folosi comparatorul de preturi, in mod gratuit. Sfatul nostru este sa luati decizia finala doar dupa ce ati consultat toate ofertele firmelor de asigurari.

Unde pot sa fac un RCA ieftin

Polita de asigurare obligatorie nu poate lipsi din torpedoul masinii atunci cand ne aflam la volanul masinii noastre, deci fie ca ne place sau nu, trebuie sa avem cu totii platit RCA-ul daca vrem sa circulam linistiti pe drumurile nationale. Tot la litera A mai avem si firma de asigurari Allianz – Tiriac Asigurari S.A. La fel de utila este si rovinieta, de aceea noi va dam posibilitatea sa le cumparati in acelasi timp, direct de la asiguratori – dar online. Ce castigati? Bani si timp! Ce puteti pierde? NIMIC! Pretul pentru rovinieta este acelasi indiferent de unde o cumparati, iata de ce nu se pune problema daca e ok sau nu sa o luati direct prin firmele autorizate sau de la PECO.

UTIL: Cand va luati rovinieta verificati daca datele inscrise in ea sunt cele realae, ca sa nu va treziti ca desi ati platit taxa de drum, masina nu apare in baza de date. Nu rareori am vazut cand seria de sasiu a masinii a fost scrisa eronat. Deci atentie, chiar daca verificarea rovinietei se face dupa numarul de inmatriculare al masinii, totusi toate datele este normal sa fie introduse corect.

Informatii recente: