Cea mai ieftina asigurare RCA din Romania

RCA-Ieftin


Daca vrei sa-ti faci asigurarea RCA la cel mai mic pret din Romania ar trebui sa stii toate ofertele de pe piata, iar daca ai merge din usa in usa, probabil ca ti-ar trebui o saptamana sa poti afla toate preturile. Iata de ce noi am decis sa-ti facem viata mai usoara si sa iti dam posibilitatea de a vedea toate ofertele pentru asigurarea RCA, online. Nu doar ca poti vedea pretul, dar o poti comanda linistit din fata calculatorului. Costa ceva in plus? NU, platesti exact acelasi pret ca ci cum ai fi la ghiseul firmei respective de asigurare.

Cea mai ieftina asigurare RCA din Romania

In plus poti achisiztiona si rovinieta la pretul standard, fara a mai face doua comenzi separate. In Romania atat asigurarea RCA cat si rovinieta sunt obligatorii, deci orice sofer are nevoie periodic de a plati aceste taxe. Daca ai facut deja o asigurare RCA pe sase luni poti vdeea daca nu est emai avantajos sa faci una la alta firma de asigurari, putand alege intre Astra, Ardaf, Ominasig sau Asirom, ca sa amintim doar cateva din firmele de asigurari de la care poti cumpara polita RCA online!

AutoAsig este partenerul tau, este site-ul unde poti intreba dar unde poti si comenta daca ai avut probleme cu asigurarea RCA, pentru ca noi vrem sa fim puntea de legatura intre asigurat si asigurator! Daca tineti minte in august anul trecut de punea problema de a schimba modul in care sunt licentiate firmele de asigurari, Economica.Net spunea:

Numărul firmelor de asigurare care vând RCA s-ar putea reduce semnificativ în următoarea perioadă dacă o normă ASF lansată deja în dezbatere va deveni literă de lege în forma actuală.

Job Transport Persoane SRL

Informatii recente: