Contact

RCA-Ieftin


Site-ul AutoAsig are drept scop informarea cititorilor in legatura cu pretul asigurarilor Auto obligatorii si CASCO si va oferi informatii despre TOP 10 firme de asigurari din Romania. Deasemenea vom oferi posibilitatea de a cumpara online la cele mai mici preturi politele RCA, CASCO si rovinieta. Daca doriti sa ne puneti intrebari legate de aceste subiecte o puteti face lasand un mesaj in formularul de mai jos. Numele nu este obligatoriu sa fie cel real, insa adresa de email DA. Daca doriti sa ne dati voi informatii despre asigurarile auto, o puteti face deasemenea in acelasi mod.

Echipa AutoAsig.Info

Informatii recente:

 • Nu sunt Informatii recente.

4 comments

 • Sorin

  Asigurare germania ma interesează?

 • Alex

  Salut, ma intereseaza sa ma stabilesc in Germania in 2-3 luni. In momentul de fata sunt in UK si am o masina inscrisa aici cu care as vrea sa vin in Germania. Intrebarea mea e cat pot circula cu masina inscrisa in UK in Germania? De asemenea as vrea sa stiu cam cat m-ar costa o asigurare la o masina din Germania sa zicem din zona Leipzig? Eu am permis de UK acum si a fost obtinut in Romania in 1989. Varsta mea e 49 de ani. Multumesc.

  • WebAsig

   Alex, sincer sa fiu nu stiu cat de bizara este viata, eu te stiam in Irlanda, mai exact Cork, acum vad ca in ianuarie erai in UK, si vrei sa vii in Germania. Cu scuzele de rigoare – nu stiu cum am sarit peste mesajul tau – aveai deja link-ul catre Alina Iordan, colega noastra de la asigurari! Vorbeste cu ea orice tine de acest domeniu, te va ajuta cu placere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *