Asigurari pentru romanii din Würzburg

RCA-Ieftin


La fel ca oricare alta persoana, romanii din Würzburg au nevoie de asigurari, fie ca este vorba de masina, casa sau de asigurarile de sanatate. Iar noi ne-am propus sa colaboram cu cativa asiguratori romani din Germania, cum ar fi doamna Alina Iordan, pe care o recomandam cu caldura tuturor romanilor stabiliti in Germania. Pe langa serviciile de asigurare, doamna Alina Iordan mai ofera si alte servicii dedicate romanilor din Würzburg, precum traduceri sau ajutor la completarea documentelor.

Asigurari pentru romanii din Würzburg

Asa cum am patit si eu cand am ajuns in Germania, m-am izbit de problema limbii germane – chiar daca eu credeam ca o cunoasc la nivel conversational destul de bine, probabil ca si tu te intrebi unde poti plati asigurarea pentru masina sau pentru locuinta la cel mai mic pret. Sau asigurarea de sanatate, care este pe cat de utila pe atat de “obligatorie” pentru cei ce lucreaza in Germania. Exista facilitati pentru cei cu venituri mici? Cum pot face rost de anumite ajutoare din partea statului german, ce se intampla daca mi-am adus copii in Germania? Daca vrei sa afli mai multe informatii legate de asugurarile din Germania, poti lua legatura cu doamna Alina Iordan sau poti intreba chiar aici!

Multi transporttatori au masini cu numere de Germania, iar altii lucreaza sa zicem la firma de coletarie Hermes, cu masini inscrise in Romania. Ce trebuie sa stii in acest caz? Astfel de intrebari ii chinuie pe romanii din Würzburg sau din landul Bavaria – Unterfranken sau Franconia Inferioară – numele tradus in limba romana! La fel de utila este si pentru cei din Baden-Württemberg – fiind foarte aproape – deci va invitam alaturi de noi, dragi cititori!

Informatii recente: