Cat costa o polita RCA

RCA-Ieftin


Evident ca la intrebarea cat costa polita RCA aflam raspunsul abia dupa ce am fost pe la majoritatea firmelor de asigurare auto. Site-ul AutoAsig are de gand sa-ti ofere regulat informatii si stiri legate de costul politei RCA dar si de eventualele probleme legate de anumite firme de asigurari. In Romania o polit aRCA costa undeva in jurul sumei de 100 de euro, de cel putin 5 ori mai putin decat in Europa. Acesta este de exemplu si unul din motivele pentru car enemtii isi vand masinile de care nu mai sunt multumiti cu preturi mici. Pentru ca nu vor sa dea in 5 ani pe asigurare exact cat ar primi daca ar vinde acum masina.

Cat costa o polita RCA

Se pare ca asiguratorii care vand polite RCA vor sa mareasca pretul asigurarii auto obligatorii, pentru ca spun ei nu le mai ajung banii pentru despagubiri. Mai ciudat mi se pare ca deja esti intrebat de sanatate, atunic cand inchei o polita de asigurare Auto. Nu zic ca nu e bine, dar parca ma mira ce am vazut pe anumite chestionare:

trebuie sa bifezi varsta la care te incadrezi, venitul pe care il ai, daca ai copii si daca suferi de deficiente locomotorii.

Ce legatura au copii cu polita RCA nu stiu, iar varsta cred ca este un criteriu discriminatoriu. De ce esti obligat trecut la periculos daca esti tanar? Este o legatura directa sau nu? Eu zic ca varsta are avantaje si dezavantaje, experienta mai mica dar si reflexe mai bune, mai putina responsabilitate dar si o vedere si o viteza de reactie mai buna! Parca nu vad de ce sa platesti mai mult! Daca ar fi sa trecem baricada, am putea spune ca si firmele de asigurare ar trebui sa fie penalizate pe baza de “presupuneri”, daca directorul e tanar sau daca e brunet sau blond?

Informatii recente: