Ma poate ajuta AutoAsig sa cumpar RCA ieftin?

RCA-Ieftin


Te intrebi la ce si cum te poate ajuta AutoAsig sa cumperi o polita RCA ieftina? In primul rand iti punem la dispozitie un calculator pentru polita RCA, care te va ajuta sa vezi ce preturi vei gasi pe piata asigurarilor auo din Romania, dar si ce firme de asigurari au sediul sau birouri deschise in localitate ain care locuiesti. Precum stii valoarea politei RCA depinde si de localitatea unde circula masina, dar si scopul pentru care este folosita. Nu uita ca firmele platesc RCA mai mic cu cel putin 20% fata de persoanele fizice!

RCA

Iata cum arata rezultatul unui calcul de RCA – vei primi o lista cu asiguratori care ofera polite RCA in cazul tau, ce au sedii in orasul in care locuiesti. In poza data drept exemplu am pus un autoturism cu 7 locuri din 2002, folosit in scop personal din judetul Prahova. Nu va uitati l aacest exemplu decat ca la ceva pur teoretic, care ne arata ca exista diferente majore de pret intre asiguratori.

Desi in exemplul nostru cel mai mare pret a iesit la Uniqa, sa stiti ca sunt numeroase cazuri in care la ei gasesti cel mai mic pret pentru RCA. Asa ca nu luati decizii inainte de a verifica pentru cazul vostru concret pretul politei RCA.

Util: atunci cand faceti calculul politei RCA verificati atat oferta la sase luni cat si pe cea la un an, este posibil sa fie mai avantajos sa va asigurati pe o jumatate de an, desi in 90% din cazuri iesit in mod evident mai ieftin daca asigurarea este pe 12 luni. Mai depinde evident si de banii din portofel, 1.000 de lei nu e o suma pe care multi o pot plati din venitul lunar.

AutoAsig – partenerul tau de incerdere!

Transport-Austria-Germania

Informatii recente: