Asigurari auto RCA pentru transportatoriTransportatorii fac parte dintr-o alta categorie de asigurati, eu purtand raspunderea pentru ei dar si pentru perosanele pe care le transporta zilnic cu masinile, iata de ce vrem sa discutam putin cu ei legat de asigurarea RCA dar si de alte asigurari pe care acestia le mai incheie pentru a duce persoanele si coletele in Germania sau in alta tara din Uniunea Europeana. De data asta nu o sa venim noi cu informatiile ci o sa va lasam pe voi, transportatori sa ne spuneti cum procedati.

Asigurari auto RCA pentru transportatori

Ati vazut ca la incheierea unei polite RCA sunteti intrebati care este scopul principal pentru care folositi autovehiculul, tocmai pentru ca difera atat suma pe care o sa o achitati pentru polita RCA dar si raspinderea este alta. Ca persoana privata te poti opri unde vrei si cand vrei, insa de multe ori soferii de masini destinate transportului de persoane pe distante lungi nu tin cont de oboseala si spera sa reziste pana la destinatie, insa sunt din pacate si cazuri cand se inseala.

Iata deci doar cateva motive pentru care vrem sa discutam despre asigurarea celor ce fac transport international, au ei oare doi soferi care sa asigure siguranta pe un parcurs ce depaseste 1000 de kilometri? Ma gandesc cacei ce au 5 – 7 locuri nu risca unul pentru al doilea sofer, desi probabil ca ar fi mai bine! O spun din proprie experienta, am facut de multe ori drumul Bucuresti Munchen si retur, in interes personal, insa nici nu stiti ce placere am sa ma opresc langa Arad la prietenii mei si sa trag un pui de somn + o masa calda!

2Go - Travel

Informatii recente: