Asigura-te ca ai gasit cel mai ieftin transport

RCA-Ieftin


Cand vrei sa calatoresti ieftin dar confortabil din Germania in Romania asigura-te ca ai gasit cel mai ieftin mijloc de transport. Noi vom veni cu 10 propuneri, iar tu va trebui sa ne spui daca ai avut sau nu experiente placute cu transportatorii propusi de portalul romanilor din Germania. Va propunem aici oferta lui Petrisor, care vine din Belgia si trece prin Germania pentru a ridica colete sau a duce persoanele interesate in Romania. Dar aceasta nu este singura oferta pe care o supunem atentiei dumneavoastra, mai avem una cel putin la fel de avantajoasa, care completeaza ceea ce ofera colegul nostru.

Asigura-te ca ai gasit cel mai ieftin transport

In partea de sus a acestui articol ati gasit oferta lui Petrisor, iar mai jos aveti oferta de transpoert persoane si colete a lui Corneliu. Acesta vine din Austria si trece prin Germania pentru a reveni in Romania si retur. Aveti numerele de telefon din Romania si pe cele din Austria, puteti suna pe oricare pentru a face o rezervare.

Daca esti sofer si circuli cu masina proprie nu uita sa-ti faci asigurarea RCA si sa-ti procuri rovinieta! Amenzile sunt mari, atat pentru cei ce nu si-au facut asigurarea obligatorie cat si pentru cei ce circula fara rovinieta. Iar la noi gasesti cele mai mici preturi, nu are rost sa risti cand e atat de simplu sa le comanzi online!

Vrei sa fii una din firmele promovate de site-ul AutoAsig? Vrei sa iti creasca numarul de potentiali clienti cu pana la 80% in doar trei luni? Apeleaza la singurul site de rezervari online special creat pentru micii transportatori!

Transport-Austria-Germania

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *