Calatoreste in sigurantaO noua inovatie facuta de cercetatorii coreeni va face traficul mai sigur, daca va fi pusa in aplicare. Nu era deloc ceva complicat, iar faptul ca de multe ori esti in spatele unui TIR si ai vrea sa-l depasesti, dar vizibilitatea este redusa, te-a suparat. Ei bine, de acum ai scapat de chestia asta cu noua inovatie, vei vedea “prin camioane si TIR-uri, vei depasi in siguranta. Ce au inventat coreeni pentru a-ti asigura o depasire sigura, afli in cele ce urmeaza.

Calatoreste in siguranta – depasire fara probleme

De azi circulatia pe drumurile public va fi mai sigura, evident ca asta nu va face sa dispara politele de asigurare, insa cu siguranta va reduce numarul de accidente. Cum au reusit coreeni sa te ajute sa vezi peste obstacolul din fata reprezentat de un camion sau TIR? Simplu, cu ajutorul unei camere de filmat din bordul camionului, care proiecteaza imagina pe spatele sau.

Asfel cel din spate va vedea la propriu exact ce vede soferul din fata sa, depasind doar atunci cand este in siguranta. Sau asa spera cei ce au pus inovatia la dispozitia soferilor de TIR. Gata cu vizibilitatea redusa, insa ce te faci cu soferii inconstienti de TIR care accelereaza de cate ori vrei sa-i depasesti? Am patit asta de curand, camionul din fata mergea cu 70 de kilometri pe ora, iar eu ajunsesem la 100 si nu ma lasa sa trec de el. Asta in timp ce din fata venea alt camion, abia am putut frana si trece la loc pe banda mea. Daca puteam sa-l filmez ar fi fost perfect, sa-l dau pe mana politiei, pe acest inconstient.

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *