Polite RCA pentru tinerii sub 25 de aniCel mai rau lucru in Romania de azi este sa fii sofer si sa ai sub 25 de ani, sau mai corect spus sub 30 de ani si sa mai stai si intr-un oras mare, in speta Bucuresti. Daca asa stau lucrurile afla ca pretul asigurarii obligatorii RCA pentru tine s-a majorat cu pana la 30%, chiar daca si asa plateai mai mult decat restul lumii. Dupa majorariile RCA din 2015 pretul asigurarilor obligatorii a fost uniformizat, daca poti spune asa ceva cand cel mai mic pret la categoria tineri este de 1445 de lei pe 12 luni si cel mai mare 2092 – parca ai zice ca e anul sau capacitatea cilindrica nu pretul RCA-ului.

Polite RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ai impresia ca statul – care le permite – sau asiguratorii, au de gand sa ne stoarca de bani pe toti cei care avem masini. Nu zic ca fata de Europa nu o fi mai ieftin, 500 de euro pe an nu e o suma enorma, dar parca e salariul unui roman amarat pe aproape tot anul. Mai faci si revizia tehnica, pe bune daca nu-i inteleg pe aia de-si fac numere de Bulgaria. Cumperi masina, pac cu taxa de poluare sau cum ii mai zice acum, ca de cate ori au schimbat taxa asta nici nu mai stiu cum se numeste, dar stiu ca se plateste si te cam usuca la buzunar.

Benzina se scumpeste – ei hai ca am vazut si minuni, anul asta cand a scazut pretul la petrol la jumatate, la noi benzina a scazut cu un leu – enorm daca te gandesti ca era peste sase lei, nu-i asa? Oricum de cat eori ies din tara, iau benzina de la aia de o dau mai ieftina, fac plinul pana la refuz, as lua si in gura, daca se putea. Bine ca am sa fac 50 de ani in martie, am scapat de grija unui RCA majorat!

2Go - Travel

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *