Trei motive sa cumperi polita RCA onlineAseara ma uitam la televizor la emisunea lui Moise Guran si am aflat ca desi cumparaturile online sunt increstere in Romania, totusi suntem codasii Europei. Iata de ce am decis sa va dam trei motive pentru care ar fi bine sa va cumparati polita RCA online. Multa lume inca prefera sa mearga la asiguratorul la care a mai facut asigurarea obligatorie pana acum, la multi vine agentul acasa, deci sansa de a sti cam cat costa in realitate cea mai ieftina polita de asigurare RCA este redusa. Acesta este si scopul nostru, sa va aratam ca puteti cumpara atat polita RCA cat si rovinieta online.

Trei motive sa cumperi polita RCA online

Primul motiv pentru care te invitam sa-ti cumperi polita RCA online este comoditatea, mult mai usor este sa stai in fata calculatorului sau a tabletei si sa comanzi polita RCA de asigurare obligatorie si rovinieta. Nu te costa nimic in plus, o primesti acasa si transportul este gratuit! Iar asigurarea vine exact de la firma emitenta, deci este ca si cum te-ai fi dus la ghiseu, doar ca nu stai la coada!

Pretul ar fi al doilea motiv, faptul ca vei plati mai putin inmajoritatea cazurilor, deoarece noi iti punem la dispozitie un calculator care iti va arata care este pretul la majoritea firmelor de asigurari pentru polita RCA, iar rovinieta are pret fix – cred ca te-a convins de faptul ca merita sa faci asa cum sugeram noi, sa cumperi online atat rovinieta cat si polita RCA.

Motivul trei este mai mult legat de firmele de transport, faptul ca la achizitionarea unei polite RCA online noi le oferim sansa de a primi un voucher de 10 euro pe care il pot folosi pentru reclama in reteaua noastra. Esti transportator si ai nevoie de reclama? Nu conteaza ca ai facut asigurarea pe o alta masina decat ce a de la firma, noi te promovam oricum!

Transport-Austria-Germania

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *