Reducere RCA pentru romanii din GermaniaImpreuna cu prietenii de pe FaceBook din grupurile romanilor din Stuttgart, Dortmund, Munchen si Frankfurt, dar nu numai – va oferim posiblitatea de a recupera 10 euro din valoarea politei RCA! Ca sa fim mai expliciti, stiti deja ca fiind transportator ai vrea sa iti faci reclama la noi in grupuri si pe paginile de facebook, doar ca postarea este blocata, fiind accesibila doar celor ce sponsorizeaza cu minim 10 euro lunar site-ul romanilor din Germania. Iar noi venim cu o super oferta: Cand vrei sa-ti cumperi rovinieta sau polita RCA, iei legatura cu noi, iti dam cel mai mic pret din Romania si esti scutit de plata celor 10 euro! Economie de doua ori!

Reducere RCA pentru romanii din Germania

Romanii din Germania care au firme de transport si masini inscrise in Romania pot beneficia de o reducere de 10 euro la cumpararea politei RCA si a rovinietei. Daca vrei sa beneficiezi de aceasta reducere, apeleaza la noi, lasa -ne un mesaj si noi te vom ajuta! Vom mai veni si cu alte oferte de acest gen, trebuie doar sa ne vizitezi site-ul regulat. Salveaza la semne de carte sau favorite adresa site-ului AutoAsig.Info si deja ai facut un mar epas in procurarea politei de asigurare RCA la cel mai mic pret din Romania!

Ai masina, ai nevoie de RCA si rovinieta! Noi suntem aici pentru a ne asigura ca le vei procura la cel mai mic pret, vei primi reduceri de cel putin 3% din valoare, sub forma de voucher, mult ealte premii si recompense! Inclusiv o reducere la procurarea de echipamente electronice, IT – telefoane, tablete sau PC-uri! Fii cu ochii pe stirile AutoAsig.Info!

2Go - Travel

 

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *