Promotii asigurare RCAVrem sa venim cu cateva promotii pentru cei ce-si fac asigurarea RCA sau CASCO la una din firmele recomandate de noi, promotii asigurate de portalul AutoAsig si de colegii de la e4Ro. Evident ca discutam aici de cele mai mari si mai cunoscute firme de asigurari din Romania, care prin intermediul nostru ajung acum si la voi, toate la un singur loc. Puteti compara primele de asigurare si conditiile incare va puteti face o asigurare CASCO in cele mai avantajoase conditii.

Promotii asigurare RCA

Asa cum am stabilit deja la inceputul acestui articol vrem sa venim cu cateva promotii legate de asigurarea RCA si la cumpararea rovinietei online. Va amintim ca pentru polita de asigurare obligatorie si pentru rovinieta nu veti plati nimic in plus, ba mai mult, veti primi si cateva cadouri din partea noastra. Puteti cumpara de exemplu un cadou de Ziua indragostitilor cu 60% reducere pentru persoana iubita, ce ziceti? Sau putem sa va oferim un smartphone sau o tableta cu reducere substantiala de la unul din partenerii nostri, oferte pe care le gasiti indetaliu pe site-ul 4Mob.Info – partenerul nostru pentru dispozitive mobile! Sau o harta GPS gratuita pentru masina dumneavoastra. Iata doar o mica parte din cadourile pe care le puteti primi daca sunteti alaturi de site-ul AutoAsig!

Asigurarea RCA este obligatorie pentru soferi, amenzile s-au marit deja considerabil, deci de ce sa nu profiti de super oferta noastra si sa iti cumperi online cea mai ieftina polita RCA! Sau recomanda unui prieten, va primi cu drag cadoul de la noi cu siguranta! Te asteptam si pe pagina noastra de facebook, un like = o sansa in plus pentru a castiga un premiu surpriza ce va fi anuntat pe 8 Martie 2015!

Transport-Ro-UK

Informatii recente: