Promotii asigurare Casco

RCA-Ieftin


Chiar daca avem o polita RCA obligatorie asta nu inseamna ca suntem acoperiti in caz de necaz, mai ales daca avem o masina mai scumpa, iar noi circulam destul de des, pe distante lungi. Polita RCA va despagubi pe cel pe care l-am avariat noi, insa masina noastra cine o repara? Iata de ce atunci cand circulati mai mult de 50 de kilometri pe zi, o polita de asigurare CASCO este obligatorie. La minimul de kilometri de care vorbeam, sa zicem la 22 de zile circulate pe luna, avem parcursi 1100 de kilometri lunar. Sau 13.200 pe an, ceea ce nu est enici mult, dar nici putin, daca tinem cont ca ne schimbam uleiul la 10.000 sa maxim 15.000 de kilometri! Sansa ca din gerseala sa atingem in trafic o masina este relativ mare, iar daca parcurgem 100 de kilometri pe zi, aceasta sansa se dubleaza.

Iata de ce vrem sa va ajutam si sa va oferim cateva promotii pentru asigurarea CASCO, incheiata in acelasi timp cu polita RCA. Va punem la dispozitie o lista cu toate firmele de asigurari care incheie polite CASCO pentru a vedea care este cea cara ofera cele mai avantajoase conditii. Verificati cat va costa o polita RCA + CASCO la fiecare firma de asigurare, vedeti conditiile de despagubire si apoi comandati online.

Stiu ca nu e placut sa scoti bani din buzunar, dar o polita RCA poate fi exact ceea ce la final iti va aduce satisfactie, caci daca nu ai niciun eveniment neplacut, cu atat mai bine. Am sa-ti dau un exemplu petrecut acum trei ani, cand ma deplasam intre Sibiu si Comarnic. Un neispravit a intrat in mine pe serpentinele de la Predeal, norocul meu ca aveam polit ade asigurare CASCO, caci politistul a zis ca lui i se pare ca eu sunt de vina, desi eu urcam si el cobora, el avea viteza si eu nu! Asta e viata, dar polita CASCO mi-a usurat viata!

Job Transport Persoane SRL

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *