Top firme Asigurari AutoDaca discutam de asigurarea obligatorie auto sau RCA cum este ea cunoascuta, este evident ca interesul nostru este sa platim cat mai putin pentru ceva obligatoriu, iata de ce site-ul nostru s-a decis sa va faca cunoascute toate firmele de asigurari auto din Romania si sa va ofere informatii despre fiecare in parte. Vom incerca sa-ti oferim informatii fara sa te influentam, caci asa cum se vede si din numele site-ului, suntem aici pentru a va informa si nu pentru a vinde polite de asigurare.

Top firme Asigurari Auto

Atunci cand o firma de asigurari isi propune sa vanda politele de asigurare obligatorii isi face un plan princare sa atraga cumparatorul. Iar noi o sa venim cu ceva in plus,o sa te invatam cum sa platesti cel mai mic RCA posibil, ba chiar cum poti obtine si un castig atunci cand iti faci asigurarea RCA. Cand vedeti o reclama pentru asigurari ar trebui sa stiti ca multe firme vand de fapt produsele unei firme de asigurari si nu propria asigurare. Deci multi sunt inetrmediari ai firmelor de asigurari, la fel cum se intampla in turism. Iar ca si in exemplul dat, de multe ori poti gasi o oferta mai buna chiar la unul dintre cei care intermediaza, pentru ca ei sunt dispusi sa renunte la o parte din profit pentru a te convinge sa cumperi de la ei o plita de asigurare RCA.

Ce fac daca vrreau o asigurare RCA ieftina? Stau si studiez ofertele, iar cele online au un mare avantaj, pot fi studiate mai rapid si in plus nu trebuie sa te mai deplasezi, o primesti acasa si platesti la sosire. Daca nu iti este dor de agentul sau agenta de asigurare, atunci poti opta linistit la varianta online a asigurarii RCA, este mai ieftina de multe ori decat cea de la ghiseul asiguratorului!

Informatii recente: