Polite RCA pentru transportatori

RCA-Ieftin


Site-ul nostru a stabilit un contract de colaborare cu transportatorii de persoane si colete care au o legatura cu romanii din diaspora romaneasca din Uniunea Europeana. Pentru inceput o sa discutam cu cei care vor sa-si faca RCA-ul cu ajutorul nostru, dar care trec prin Germania. Apoi ne vom extinde in Irlanda, UK, Belgia si Olanda. In functie de rezutatele vom trage concluziile care trebuie si ne vom extinde in restul Europei. RCA-ul este o asigurare obligatorie, deci indiferent de situatie in maxim 11 luni orice client AutoAsig va beneficia de promotiile oferite de portalul romanilor din Germnaia, Marea Britanie sau Irlanda.

Polite RCA pentru transportatori

Avem deja cateva grupuri de romani din Stuttgart, Dortmund si Frankfurt unde gasim peste 5.000 de romani stabiliti in Germania. Acestia apeleaza la firmele de transport persoane si colete de fiecare data cand nu folosesc masina personala pentru a veni in Romania sau pentru a se intoarce in Germania. Noi suntem undeva la mijloc, incercand sa ajutam transportatorii sa-si gaseasca clienti, iar pe romani sa gaseasca rapid un mijloc de transport ieftin si confortabil.

In cazul in care ai o masina cu numar de inmatriculare in Romania putem sa te ajutam sa cumperi polita RCA si rovinieta la cel mai mic pret posibil! Evident ca si noi avem un moc comision pentru aceasta intermediere, insa pretul total al politei RCA nu se modifica, tu platesti tot atat, deci iata cum ne putem ajuta reciproc. Iar pentru asta, noi iti dam posiblitatea de a posta gratuit in grupurile afiliate site-ului AutoAsig.

Transport-Ro-UK

Informatii recente: