RCA ieftin la Allianz-TiriacSa presupunem ca ai contul de salarii deschis la Allianz-Tiriac  – de ce sa nu-ti faci si asigurarea RCA la ei?  Desi multi fug de banca Allianz-Tiriac din cauza comisioanelor, exista si avantaje pentru cei ce-si fac diverse operatiuni la aceasta firma cu capital integral privat. In primul rand au o gama larga de asigurari, printre care si RCA, dar daca de exemplu iti doresti mai mult, aici pori gasi diverse produse de asigurare, printre care amintim doar cateva: Raspunderea civila legala fata de terti – un produs care acopera in general orice dauna facuta neintentionat unei persoane. Mi se pare interesant, avand in vedere ca oricand poti fi in aceasta situatie, iar rezolvarea prin plata asiguratorului pare o rezolvare decenta.

Revenind la RCA, daca tot esti pe site-ul AutoAsig poti verifica cam ce preturi se practica de diferite firme pentru Asigurarea Auto Obligatorie. Iar la final am de gand sa-ti dau un sfat: inseamna RCA ieftin oare si bun? De ce intreb? Pentru ca de fapt care este scopul unei asigurari? Sa-l despagubeasca pe cel avaraiat, astfel incat sa nu fii pus in sitiatia de a fi dat in judecata si pus sa platesti alte sume de bani.

Despre problema despagubirilor obtinute din polita RCA o sa discutam desigur in alt articol, caci subiectul merita o atentie deosebita. De ce? Pentru ca ai sansa de a te trezi cautat de cel care nu a reusit sa-si repare masina la niciun service pentru ca firma respectiva de asigurare nu si-a platit obligatiile. Ajungi astfel intr-o situatie neplacuta, daca nu cumva si in situatia de a achita tu suma pentru reparatii si sa alergi apoi sa-ti recuperezi banii.

Informatii recente: