Asiguram transport in cele mai bune conditii

RCA-Ieftin


Asa cum va spuneam mai devereme, in articolele precedente site-ul AutoAsig are doua componente – una care se ocupa de asigurarea celui mai mic pret pentru politele RCA si pentru rovinieta si pe de alta parte de a oferi informatii cat mai exacte despre firmele de incredere care fac transport de persoane si colete in Uniunea Europeana. Va asiguram ca veti gasi pe site-ul nostru listate doar firmele de incredere, cu un pret acceptabil si ca vom incerca in curand sa va oferim si posibilitatea de a face inclusiv rezervari online.

In acest moment avem in atentie sase firme, ale caror adrese le gasiti la noi pe site, iar incepand de luna viitoare vom cauta si firme care sa faca posibil transpoertul dintre orasele din Germania si Austria in Republica Moldova. Dac avom gasi si alte servicii legate de domeniul auto, cum ar fi vanzari si cumparari de masini noi sau second hand, vom adauga aceste facilitati site-ului nostru. Ramanem deschisi la orice sugestie legata de domeniul auto venita din partea voastra, a cititorilor.

Am reusit intre timp sa stabilim relatii cu portalul All Moldova gazduit de 4-Md.Info – site-ul special al moldovenilor din diaspora si din Romania. In curand vom lua legatura si cu cei de pe alte continente, cum ar fi comunitatile din Dubai sau Australia. In acest moment suntem sustinuti si de romanii din Olanda, Spania, Austria, Irlanda si UK. La final vom avea in portofoliu oferte pentru romanii din intreaga Uniune Europeana dar si pentru cei din America, Canada si alte locuri mult mai indepartate.

all moldova md

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *