RCA ieftin vs RCA scumpAm sa va povestesc un caz real care sper eu va lamuri pe multa lume ce sa aleaga intre un RCA ieftin si un RCA la o firma de incredere. Acum cativa ani am parcat in Brasov pentru a merge sa iau ceva la pachet – o gustare. Pana aici nimic neobisnuit, doar ca exact cand voiam sa ies din parcare – undeva intr-o zona aglomerata, un jeep a parcat la 2 milimetri de mine, iar ceea ce era inevitabil, ne-am zgariat. Politistul constatator a zis ca il crede pe cel cu jeep-ul, asta e. Am zis ca nu sunt de acord si mi-azi, ok – nu semna procesul verbal, plateste expertiza pentru ambele masini, iar daca o sa castigi, nu mai platesti amenda!

Clar ca nefiind din Brasov ast aera o nebunie, asa ca am dat asigurarea RCA si am pelcat mai departe. Am si uitat ca s-a intamplat, desi opri de cate ori trec prin Brasov am un fel de tresarire neplacuta! Aveam RCA facut la ASIROM – a platit daunele imediat si nimeni nu a avut de suferit. Stai sa vezi cea patit unul din prietenii mei, pe cand mergeam la Predeal de la Sibiu. Ploaie de nu te vezi, urcam undeva la intrarea in Predeal pe serpentine si cred ca la a doua prietenul meu s-a sters de o masina plina cu 5 “urati” in care ca sa fie mai placut a intrat masina din spate – prieteni cu ei. Prietenul isi facuse asigurarea mai ieftin la o firma controversata, nu o sa-i dau numele, dar e simplu sa cauti pe google ca sa afli care este.

Desi a venit politia, aceiasi chestie, nu esti din localitate, nu ai timp, uratii pareau cam periculosi, prietenul avea permis de 2 ani, a dat asigurarea, o mica amenda si au inceput belelele, aia sunau si amenintatu ca niciun service nu vrea sa le repare masina. Cam aiurea, nu-i asa?

petrisor -transport

Informatii recente: