Asigurarea Romaneasca – ASIROMUna din cele mai vechi firme de asigurari din Romania este Asirom – sau Asigurarea Romaneasca, car ede fapt nu mai este chiar asa de romaneasca, numele sau complet continand si Vienna Insurance Group S.A. Totusi faptul ca Austria este tara unde se afla cei care garanteaza pentru ASIROM o face destul de atractiva printre firmele de asigurari din tara noastra. Mai mult, brokerii de asigurari o recomanda, deci va sfatuim ca de fiecare data cand vreti sa incheiati o polita de asigurare RCA sa verificati si sa comparati cu oferta celor de la ASIROM.

Asigurarea Romaneasca – ASIROM

Asirom a luat fiinta in anul 1991, fiind una dintre primele firme de asigurari din Romania, iar in anul 2007 a fost preluata de Vienna Insurance Group. Pentru cine nu stie,  Erste Group din Austria are mai multe investitii in domeniul financiar in Romania, banuiesc ca deja stiti cateceva despe  Erste Bank – ca care a preluat aproape 62% din actiunile BCR. Iata ca avem calitate austriaca la banci si asiguratori romani. Evident ca sunt si anumite aspecte pur romanesti – neintelegand prin asta ca apartin romanilor, ci mai degraba ca practicile sunt “rearanjate” pentru zona economica din care facem parte, anume sud estul Europei.

 Pe langa asigurarea auto ASIROM mai ofera si alte produse de asigurare, de aceea va sfatuim sa vizitati si alte pagini cu informatii legate de activitatea Asirom in Romania. Orice informatie venita de la voi despre ASIROM este bine venita! Va asteptam si pe pagina noastra de facebook – Calatoresc.Eu!

Informatii recente: