Cum aleg de unde cumpar polita RCA

RCA-Ieftin


Multa lume ar raspunde la intrebarea de la ce firma sa-mi cumpar polita RCA simplu, alec cea mai ieftina firma – doar ca lucrurile nu stau chiar asa de simplu in realitate. Sa presupunem ca am auzit de la un prieten ca la ASIROM a platit mai putin decat la alte firme, ei bine asta nu inseamnaca si noi vom plati mai putin, doar dac anu cumva avem cam aceleasi date cu el, acelasi tip de masina si din acelasi an, sau avem permisul cu aceiasi vechime cu el. Deci inainte sa luati decizia la ce firma va asigurati, vedeti toate ofertele, merita sa castigati ceva bani daca nu va grabiti.

De unde cumpar polita RCA

Calculatorul online pentru RCA te ajuta sa vezi ce diferente de pret exista in cazul tau, caci nu este obligatoriu ca polita RCA sa fie mai scumpa la un asigurator pentru toate categoriile de persoane si masni, daca ar fi asa ar da faliment. Teoretic cand stabilesc cat sa fie prima de asiurare pentru RCA, asiguratorii fac un calcul. Iar pentru asta au date statistice care le spun spre exemplu ca la VAscauti nu se fac accidente, ca sunt doar 2 mansini, cu tot cu cele de la primarie. E posibil ca unele firme sa acorde RCA-ul mult mai ieftin, in schimb altele sa nu ia asta in calcul.

Iata de ce raspunsul nu e as ade simplu. Nici macar daca am gasit o polita ieftina nu inseamna ca e si cea mai favorabila, caci sunt firme care la mai mute asigurari – in timp – fara accidente, deci fara plati pentru reparatii si daune morale, sa-ti faca reduceri mari. Deci chiar daca anul asta ai plati sa zicem cu 50 de lei in plus, este posibil sa platesti peste un an cu 100 de lei mai putin. Iar cum asta o fac firmele mari, cele pe care sigur le vei gasi pe piata si peste 10 ani, merita sa te informezi.

kamoauto-bucuresti

Informatii recente: