Polita RCA in Republica Moldova

RCA-Ieftin


Daca pana acum nu tineai cont la ce firma iti faci asigurarea RCA in Republica Moldova, iata ca firmele au inceput sa ofere cadouri ca sa le alegi si sa-ti faci polita obligatorie. Mi-am facut o simulare, asa ca pentru masina mea, un Volkswagen Sharan din 2002 pe care-l conduc doar eu si locuiesc in Chisinau. La toate firmele polita RCA costa 468 de lei, doar ca poti primi o franghie pentru tractare, destul de utila daca ma gandesc ca am ramas in zapada la Bubuieci si a durat ceva pana am gasit cu ce sa ma traga, desi gasisem tractorul, iar dac aiti faci polita RCA la alta firma poti primi un stingtator de 5 litri – am dar cine stie, poate-l schimb.

Daca faci polita RCA in Chisinau la o alta firma primesti cadou niste cabluri de pornire, sper sa fie de calitate, altfel mai bine aleg un triunghi reflectorizant sau un set de clesti. In sfarsit se vede ca baieti ide la asigurari si-au dat seama ca e un ban de castigat si de aici, dar ce se intampla cu polita CASCO?

In primul rand am vazut ca nu sunt prea multe firme care fac astfel de asigurari. Am luat in calcul fara franciza, adica sa-mi dea banii indiferent de valoarea daunei, si am ajuns la concluzia ca pe un an, am de dat minim 432 de euro – e o suma nu zic nu, dar macar esti full CASCO – acoperit inclusiv la furt. Am pus valoarea masinii la 8.000 de euro, dar vechimea doar 2004 mai este acceptata, iar a mea este din 2002! Cam aiurea, nu-i asa? Daca alegeam fara furt nu castigam mare lucru, plateam 408 euro pe an! Dar daca asiguram la 5.000 de euro, asigurarea CASCO iesea 271 de euro, undeva la 20 de euro pe luna! Merita?

RCA Moldova

Informatii recente: